GEEN VERZENDKOSTEN BINNEN NEDERLAND, BINNEN 1-2 WERKDAGEN IN HUIS.

Verzenden en Retourneren

Verzending

Babouche Lifestyle verzendt alle pakketten gratis binnen Nederland bij een bestelling van minimaal €25,-, onder dit bedrag brengen wij €6,95 in rekening voor verzendkosten. Bij verzendingen naar alle andere landen buiten Nederland worden er wel verzendkosten berekend. Babouche Lifestyle verzendt de pakketten met pakketdienstverlener Post NL.

Je pakket wordt binnen maximaal 30 dagen na het plaatsen van de bestelling bezorgd.

Er kan bij ontvangst om een handtekening worden gevraagd. Indien je niet thuis bent om het pakket in ontvangst te nemen, zal de vervoerder een briefje achterlaten met informatie over hoe en waar je het pakket kunt afhalen. Het kan ook zijn dat hij/zij nog twee keer zal proberen om je pakket af te leveren. Let op dat we een afleveradres niet meer kunnen veranderen zodra de bestelling is verzonden. Bovendien versturen we je pakket niet nog eens als je het niet in ontvangst hebt kunnen nemen.

Retouren

Als je jouw bestelling in Nederland hebt laten bezorgen en ben je om welke reden dan ook niet tevreden met je aankoop, stuur dan je ongebruikte, ongedragen artikelen binnen 14 dagen na ontvangst retour via de instructies op het bijgevoegde retourformulier. Hierbij geldt wel dat je de producten mag beoordelen door deze te passen. De retour kosten zijn voor eigen rekening.

Alle goederen worden bij ontvangst geïnspecteerd. Binnen 10 dagen ontvang je een terugbetaling voor de geretourneerde artikelen op de rekening die je hebt gebruikt voor de originele aankoop. Verzendkosten zijn voor eigen rekening. De kosten hiervan zijn afhankelijk van het postbedrijf wat je gebruikt. Babouche Lifestyle kan kosten in rekening brengen wanneer wij artikelen beschadigd terug ontvangen. Babouche Lifestyle is niet verantwoordelijk voor schoenen die ten onrechte naar ons worden teruggestuurd. We raden je aan om gebruik te maken van de retour plastic zak waar de schoenen in geleverd zijn, hier zit een extra plakstrip aan om het product te kunnen retourneren.

De schoenen moeten worden geretourneerd in de originele staat. Online bestellingen kunnen niet worden geretourneerd bij onze dealers of andere winkels.

Indien je de bestelling wilt retourneren, vul dan het volledige retourformulier in dat je hebt ontvangen en voeg het bij je pakket. 

Verzend het pakket naar het volgende adres:

Babouche Lifestyle
t.a.v. Retouren Onlinestore
Drostencamp 32
6905CS Zevenaar

Let op: Vermeld altijd het ordernummer wanneer je iets naar ons retourneert.