GEEN VERZENDKOSTEN BINNEN NEDERLAND, BINNEN 1-2 WERKDAGEN IN HUIS.

 

Baboos Change It!

Footwear moet een persoonlijk statement zijn; uniek design waarmee de drager of draagster zich direct onderscheidt. Ons gepatenteerde “Change it!” concept maakt het mogelijk. Met de collectie zolen, banden en de drukkers, beschik jij over een onbeperkt aantal combinatiemogelijkheden, die voortdurend uitgebreid wordt met nieuwe, trendsettende, opties. Change it! blijft zo iedere dag nieuw, elke keer weer een uitdaging aan je persoonlijke smaak, altijd een kans om je te onderscheiden. Combineer, creëer en bespaar, want met Change it! is ‘een keer wat anders’ geen kwestie van geld, maar van smaak en duurzaamheid.

Sandalen en Slippers

Ons Change it! concept stelt de drager in staat jouw eigen slipper samen te stellen uit diverse elementen, makkelijk en snel, op basis van steeds dezelfde zool. Hetgeen bijdraagt aan een duurzaam productieproces.

 

Banden

Een collectie van eenvoudig verwisselbare banden is de basis voor altijd weer een totaal andere slipper. Strandwandeling of een party; in een handomdraai verandert de band een schoen van casual naar glamour. Om het helemaal af of anders te maken is de drukknoop het ‘kersje’ op het Change it! concept.

De collectie drukkers biedt inspiratie voor iedere smaak. Van esoterische symbolen tot en met Swarovski kristallen voor haar.