GEEN VERZENDKOSTEN BINNEN NEDERLAND, BINNEN 1-2 WERKDAGEN IN HUIS.

Retourneren

Is je bestelling niet naar wens? U heeft de mogelijkheid om uw bestelling binnen 14 dagen retour te sturen. 

Is het pakketje in Nederland bezorgd? Dan kan u het terug sturen in de originele verzendzak. De verzendkosten zijn voor eigen rekening. Het pakketje mag retour gestuurd worden naar onderstaand adres:

 

BABOUCHE LIFESTYLE 
Drostencamp 32
6905 CS Zevenaar  

 

Let bij het retourneren op het volgende:

- Gebruik de originele verzendzak waar u het pakketje in heeft ontvangen.

- Vul het retourformulier volledig in.

- Het artikel moet ongedragen zijn en teruggestuurd worden in exact dezelfde staat als dat het geleverd is. Het artikel moet geretourneerd worden in de originele verpakking.

- Na ontvangst zal het artikel gecontroleerd worden. Bij goedkeuring van de retour wordt uw aankoopbedrag terugbetaald via dezelfde wijze van betaling als bij de aankoop. Dit proces kan enkele dagen duren.
dit gaat via het betaalsysteem Mollie.

 - Wanneer het artikel beschadigd is of op een andere manier niet in dezelfde staat is als verstuurd kan slechts een deel van het aankoopbedrag worden terugbetaald. Ook wanneer het artikel later dan 14 dagen is terug gestuurd kan slechts een deel van het aankoopbedrag worden terugbetaald. 

BABOUCHE LIFESTYLE is niet aansprakelijk voor schade die wordt opgelopen bij het transport of aangebracht door derden. Ook kan BABOUCHE LIFESTYLE niet aansprakelijk worden gesteld voor voorraadverschillen of andere technische foutmeldingen op deze website.